Sign Up Login

Λίγες κουβέντες ….εν βρασμώ ψυχικής ορμής
Ειδήσεις - Τοπικές
Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2016 20:11

altΛες και έφτασε η ώρα εν μέσω κρίσης οι κάθε λογής σφουγγοκωλάριοι να ζητούν ρόλους, να παρουσιάζονται να έχουν κάνει προβλέψεις και ξαφνικά να ζητάνε τραπέζια και προσκλήσεις για να μετέχουν.

Συνηθισμένοι να παρουσιάζονται ως μετά Χριστόν προφήτες προσπαθούν με ιδιοτέλεια να δημιουργήσουν εικόνες για δήθεν λύσεις που θα μπορούσαν να περάσουν μόνο και μέσα από τη δική τους συμμετοχή .


Αλήθεια τι είναι αυτοί; Τι εκφράζουν για να κληθούν; Πόθεν προκύπτει η υποχρέωση της πρόσκλησης;
Γιατί να σας καλέσουν στο οποιοδήποτε τραπέζι, στον οποιοδήποτε διάλογο πριν μετά ή αργότερα; Μήπως ως πολιτικά μουγγοί έχετε αξιοζήλευτη άποψη;
Μήπως έπρεπε να σας καλέσουν για τις αξιοζήλευτες περγαμηνές σας στο να εκφραστεί το ανθυποτίποτα;

Μήπως σκέφτεστε καμιά αναθεσούλα σαν και άλλες ανησυχίες, εν μέσω ανθρωπισμού εκφραζόμενες;
Οι διάφοροι αυτόκλητοι «σωτήρες» ασχολούμενοι κυρίως με την χειρομαντεία εκ του ασφαλούς, θεωρούν ότι το copy paste μπορεί να είναι και η ευκαιρία της χρονιάς.
Να πάρουν στα χέρια τους το «επιχειρησιακό σχέδιο» που πληρώθηκε από την εποχή του Σιούφα και να το παραδώσουν ως καινούργιο….
Έχουν μάθει πέντε λεξούλες όλες και όλες και με περίσσεια πολιτικής αγυρτείας περιμένουν να αρπάξουν την ευκαιρία.

Στρατηγικός σχεδιασμός. Έννοια παντός καιρού. Κολλάει παντού. Πρωτότυπη λέξη. Λέει πολλά, δεν εννοεί τίποτα. Αντίθετα ευνοεί κατά περίπτωση το Παντελόνιασμα.....
Την στιγμή οι πολιτικοί γυρολόγοι θέλουν να εφεύρουν τρόπους να πλασαριστούν στον κοινωνικό διάλογο έστω ως κολαούζοι.

Ως περισπούδαστοι εκφραστές του ανθυποτίποτα θεωρούν πως το θέμα της έκθεσης Λαμίας είμαι θέμα στρατηγικής επεξεργασίας. Πως θα μπορούσε να τους περάσει από το μυαλό των αφελών ότι το θέμα της έκθεσης της Λαμίας είναι θέμα πολιτικής και θεσμικής αναδιάταξης;

Προσπαθούν με τσιτάτα να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες αγνοώντας πιθανά ότι όσο ψηλότερα ανεβαίνει στη σκάλα η μαϊμού τόσο περισσότερο αποκαλύπτεται ο γυμνός της κώλος. Περιορίζουν το πρωτογενές τους αίτημα στην πρόσκληση και το τραπέζι. Άλλωστε οι ίδιοι χρόνια ολόκληρα απουσίαζαν από το διάλογο. Το ίδιο θα κάνουν και τα επόμενα.  Αλήθεια τα περί φωτογραφιών έχουν σχέση με ποιον; Μήπως γιατί είναι εκείνη τη βραδιά στην ΠΕΛ μεγάλε δε σε φώναξαν αν και περνούσες μπροστά τους και αναγκάστηκες να πας μόνος σου στην παιδική χαρά βγάζοντας χολή;


Θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη για το οργισμένο κείμενο… Σας λέγω ότι επανέρθω με περισσότερο οργισμένο γιατί ο καθένας θα παίρνει τις απαντήσεις του πλέον. Ο Πολιτικός τυχοδιωκτισμός θα παίρνει απαντήσεις.

Αυτός ο τόπος αρκετά έχει πληρώσει τους κουφιοκεφαλάκηδες σωτήρες, τους ιδιοτελείς σώγαμπρους.....

Αρκετά ταλαιπωρούν τον τόπο οι κάθε λογής τυχάρπαστοι ημιμαθείς βολεψάκιδες. Αρκετά πια… Σε κάθε περίπτωση στη Σέντρα της Δευτέρας έχουμε πολλά να πούμε με το όνομά τους όπως πάντα. Τούτο το κείμενο ίσως αποτελεί την πρόγευση «εν βρασμώ ψυχικής ορμής».


blog comments powered by Disqus
 

Καιρός

Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση