Sign Up Login

Ειδήσεις
Λαμία: Τζάμπα μάγκες στο δημαρχειο
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 09:16

 

Η δημοτική αρχή θα μπορούσε να βρει μια καλύτερη δικαιολογία για την αναβολή της δίκης των συμβασιούχων.
Εγκλωβισμένη στις υποσχέσεις της, διαπιστώνοντας ότι βρίσκεται στο περιθώριο της ιστορίας και μπροστά στον κίνδυνο για ένα Βατερλό αναζήτησε δικολαβίστικες δικαιολογίες για να μεταφέρει λίγους μήνες μετά, αυτό καθαυτό το πρόβλημά της .
Δεν είναι τυχαίο που κρύφτηκε η πολιτική ηγεσία του δήμου και έβγαλαν μπροστά την νομική υπηρεσία που ομολόγησε ότι από το περασμένο καλοκαίρι δεν μπορέσε να προετοιμαστεί για την υπόθεση. Ενδεια επιχειρημάτων... Τους λείπει όμως το θάρρος και η τόλμη να υλοποιήσουν εκείνα που υπόσχονταν λίγα 24 ωρα πριν. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως είναι τζάμπα μάγκες. Όλο αυτό το σκηνικό δεν είναι τυχαίο. Είναι μια πολιτική πραγματικότητα που βιώνουμε από το Σεπτέμβρη του 2014 . Είναι η πραγματική ταυτότητα της δημοτικής αρχής που εφαρμόζεται πολυεπίπεδα και αδιάλειπτα

 

Add a comment
 
Χατζι…απίστευτος ο κ. Διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας
Σάββατο, 10 Μάρτιος 2018 08:01

altΑπίστευτες ερμηνείες προσπαθεί να διακινήσει ο νέος διοικητής του νοσοκομείου νιώθοντας ο ίδιος αδύναμος μπροστά στην καταρχήν κρίση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που αμφισβητεί την νομιμότητα της τοποθέτησης του. Έχοντας στα χέρια του την πράξη της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία θεμελιώνεται ότι ο ίδιος μη νόμιμα έχει τοποθετηθεί στη θέση του διοικητή – για τους λόγους που αναφέρονται και δεν έχουν εκλείψει- αποφεύγει να κάνει αναφορά σε πιθανές προσφυγές αλλά διεκδικεί

Add a comment
Περισσότερα...
 
Απίστευτο!!! Μένει χωρίς διοικητή το νοσοκομείο της Λαμίας
Τρίτη, 06 Μάρτιος 2018 22:32

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει πλέον το νοσοκομείο της Λαμίας καθώς η μετακίνηση του διοικητή από το νοσοκομείο Κύμης στη Λαμία κρίθηκε ως μη νόμιμη με συνέπεια να κινδυνεύουν ακόμη και οι πράξεις που έχουν εκδοθεί στο μεσοδιάστημα για να ακυρωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος διοικητής του νοσοκομείου που μετακινήθηκε από την Κύμη έχει

Add a comment
Περισσότερα...
 
Τις πταιει για την Χριστουγεννιάτικη ταλαιπωρία; Τι θα βγάλει η κατεπείγουσα Εισαγγελική έρευνα
Τετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 11:23

alt

Στον απόηχο της χριστουγεννιάτικης εξόδου και της πολύωρης ταλαιπωρίας χιλιάδων ανθρώπων στο Μαρτίνο γράφτηκαν και ακούστηκαν φοβερά πράγματα. Κυρίως στο ποιος έχει την ευθύνη. Ακούστηκαν αρκετά μα κανείς δεν έκατσε να δει τι ακριβώς προβλέπει όλο αυτό το σχέδιο το οποίο οι πάντες το επικαλούνται αλλά ελάχιστοι το γνωρίζουν. 

Μένει τώρα να δούμε τι θα βγάλει του εισαγγελικό πόρισμα στο πλαίσιο της κατεπείγουσας έρευνας που διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Λαμίας. Τα δεδομένα δεν μπορεί να είναι διαφορετικά από αυτά που γράφουν τα χαρτιά. 

Ποιος έχει λοιπόν την ευθύνη για τέτοιες καταστάσεις στο εθνικό δίκτυο;

Add a comment
Περισσότερα...
 
Με τα ΜΑΤ πήραν απόφαση
Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 14:28

altΦρουρούμενοι από τα ΜΑΤ τα μέλη της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου ολοκλήρωσαν μόνοι τους πριν από λίγο τη διαδικασία ψηφοφορίας, αφού τα ΜΑΤ στην είσοδο εκτελούσαν facecontrol για λογαριασμό της δημοτικής αρχής.

Add a comment
Περισσότερα...
 
Απίστευτο! Με face control διμοιρίας αστυνομικών η είσοδος στο Δημοτικό Συμβούλιο
Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 13:48

 

Ενα απίστευτο σκηνικό έχει στήσει η δημοτική αρχή και με την παρουσία της αστυνομίας προσπαθεί να περάσει τις επιλογές της. Πρόκειται για μία πρωτοφανή κίνηση καθώς ήδη οι αστυνομικοί άρχισαν να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος όχι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, θέλοντας να εξασφαλιστεί από «ανεπιθύμητους» η δημοτική αρχή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το βράδυ ο δήμαρχος κ. Σταυρογιάννης αλλά και στελέχη της δημοτικής αρχής κατέθεσαν προσωπικές μηνύσεις κατά 12 ατόμων για να κινηθεί η  διαδικασία συλλήψεων στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οι απολυμένοι συμβασιούχοι είναι αποφασισμένοι να πάνε στη συνεδρίαση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ένταση επικρατεί μεταξύ των συνδυασμών της μειοψηφίας οι οποίοι προσπαθούν αυτή τη στιγμή να καθορίσουν ποια θα είναι η στάση τους στα επόμενα βήματα.

Ουσιαστικά παραβιάζετε ο δημόσιος χαρακτήρας της συνεδρίασης και εκτός από το γεγονός ότι είναι άκυρη η οποιαδήποτε απόφαση συντελούνται και ποινικά αδικήματα για τα οποία ένα μέρος της αντιπολίτευσης δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια τις επόμενες ώρες. Να θυμίσουμε ότι μπροστά στα αδιέξοδα τα οποία που βρέθηκε ο δήμαρχος και η ηγεσία του Δήμου σήμερα κατέθεσε σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση για να διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες θα εγκατασταθούν στην είσοδο και θα συνεχίσουν προληπτικούς ελέγχους γι’ αυτούς που θα μπαίνουν μέσα στην αίθουσα και μάλιστα η είσοδος θα γίνεται καθ' υπόδειξη στελέχους που θα οριστεί από τη δημοτική αρχή. Ήδη πριν από λίγο έκαναν την εμφάνισή τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έξω από την αίθουσα συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Add a comment
 
Δυστυχώς έτσι βλέπουν τη Λαμία με τα σκουπίδια της
Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 13:39

altΜετά την έναρξη της εκβιομηχάνισης και τη συνεχιζόμενη αστική ανάπτυξη μεγάλων πληθυσμιακών κέντρων στην Αγγλία, η συσσώρευση αποβλήτων στις πόλεις προκάλεσε ταχεία επιδείνωση των επιπέδων υγιεινής και της γενικής ποιότητας της αστικής ζωής. Οι δρόμοι έγιναν πνιγμένοι από βρωμιά λόγω της έλλειψης κανονισμών απομάκρυνσης αποβλήτων. Ζητεί να δημιουργηθεί μια δημοτική αρχή με εξουσίες απομάκρυνσης των αποβλήτων από το Coryl Morris στο Λονδίνο το 1751, ο οποίος πρότεινε ότι «... καθώς η διατήρηση της υγείας του λαού έχει μεγάλη σημασία, και προτείνεται ο καθαρισμός αυτής της πόλης η οποία πρέπει να τεθεί υπό ενιαία δημόσια διοίκηση και όλη η βρωμιά να μεταφερθεί από τον Τάμεση στην κατάλληλη απόσταση στη χώρα. "

Η πρώτη εμφάνιση οργανωμένου συστήματος διαχείρισης στερεών αποβλήτων εμφανίστηκε στο Λονδίνο στα τέλη του 18ου αιώνα.

Φυσικά και μετά ακολούθησε το παράδειγμα ολόκληρη η Ευρώπη.

Αυτή είναι μια φωτογραφία από μια μεσαίου μεγέθους πόλη της Ελλάδας σήμερα. Την πόλη μου... Τη Λαμία. 

Ειλικρινά... Ντρέπομαι....

Ανάρτηση του Νίκου Αξελή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ενδεικτική της κατάστασης αλλά και του κλίματος που επικρατεί στην πόλη μας, στη Λαμία

Add a comment
 
Συνεδρίαση στον αέρα: Άλλα σχεδίαζε και άλλα βρήκε μπροστά του ο Δήμαρχος
Παρασκευή, 25 Αύγουστος 2017 10:05

alt

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή χθες στο δημοτικό συμβούλιο της Λαμίας. Από γκάφα σε γκάφα από την αρχή μέχρι το τέλος, θεωρώντας ότι θα μπορέσει με τη χρήση κατασταλτικών μηχανισμών να πάρει την πολυπόθητη απόφαση καθώς η Αποκεντρωμένη Διοίκηση άρχισε πλέον να ακυρώνει τις αποφάσεις του.

Add a comment
Περισσότερα...
 
Επέμβαση αστυνομίας ζητά ο Σταυρογιάννης
Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 19:14

Μπροστά σε ένα απίστευτο σκηνικό βρίσκεται το δημοτικό συμβούλιο της Λαμίαςόπου ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου προσπάθησε να κατασκευάσει κλίμα έντασης για να καλέσει την αστυνομία και να εκκενώσει την αίθουσα . Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την δεκάλεπτη διακοπή βρήκε ευκαιρία να κληθεί η αστυνομία η οποία βρέθηκε εκεί μ'ένα αξιωματικό και τον αξιωματικό υπηρεσίας του τμήματος. Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον πρόεδρο να καταθέσει σχετική μήνυση.

Add a comment
Περισσότερα...
 
Με κατάληψη σταμάτησαν τις απολύσεις
Πέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 21:41

 

Σε κατάληψη της αίθουσας συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Λαμίας λίγο πριν την ολοκλήρωση μιας κρίσιμης συνεδρίαση προχώρησαν οι συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Λαμίας των οποίων η τύχη κρίνονταν.

Μετά από μία 6ωρη συνεδρίαση οι 47 εργαζόμενοι που βρίσκονταν εκεί με τις οικογένειές τους και τα μικρά τους παιδιά αλλά και η αντιπροσωπεία της ΠΟΕ ΟΤΑ αφού δεν μπόρεσαν να πείσουν τον δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη για την υπογραφή νέων συμβάσεων όπως ορίζει η νέα νομοθετική ρύθμιση του Υπουργείου Εσωτερικών για τους συμβασιούχους κατέλαβαν την αίθουσα και δεν άφησαν το δημοτικό συμβούλιο να πάρει καμία απόφαση.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Λαμιέων κ. Χαλβαντζής ανακοίνωσε αρχικά ότι θα καλέσει την αστυνομία για να εκκενωθεί η αίθουσα και να συνεχιστεί η ψηφοφορία μετά από περισσότερο ώριμες σκέψεις κήρυξε τη λήξη της συνεδρίασης προαναγγέλλοντας ότι θα επαναληφθεί η συνεδρίαση το επόμενο διάστημα χωρίς όμως να προσδιορίσει πότε οι δε εργαζόμενοι ανακοίνωσαν ότι θα είναι πάλι παρόντες με τις οικογένειες τους και τα παιδιά τους.

Add a comment
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 35

Καιρός

Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση